perjantai 18. heinäkuuta 2014

Välisoitto I

Lupasin itelleni, että saan tämän välisoiton ihmisten ilmoille viimestään kolme viikkoa viime osan ilmestymisestä. No, se nyt vähän venyi :x Anyway, tässä olis (:






































































--------------------------------------------

Seuraava ja 27. osa on jo kirjoitettuna, suunnitelmat valmiina osaan 36 saakka (: Saapi nähdä päästäänkö sinne asti :D
Miltä vaikutti tämmönen aikahyppy kuvilla? :D Mielipiteitä kehiin vaan (:
Anyways, eipä tässä oikeastaan muuta lätistävää ole. Kommentteja odotellen (:

11 kommenttia:

  1. Täytyy sanoa, että olipa jotenkin.. helpottavaa lukea (tai siis ei "lukea" mutta ymmärrät varmaan pointtini :D) kun oli pelkkiä kuvia. Hyvä tapa toteuttaa aikahyppy, nyt on kuitenkin kärryillä siitä mitä on tapahtunut! Dise sittne meni kuin menikin naimisiin Johnin (haluaisin väittää että en tarkistanut nimeä edellisestä osasta, mutta se olisi vale.. :D) kanssa. Ja Lucasillakin näyttää olevan joku, söpö pari :> Jatkoa odotellen! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukava kuulla, että tää oli vähän erilaista "luettavaa" kuin aikasemmin :D Itekin on kyllä pakko olla sitä mieltä, että tää tämmönen kuvallinen aikahyppy on selkeempi näin kuin sitten suora hyppy. Dise tosiaan päätti lähteä avioliiton satamaan, eikä Lucaskaan ole jäänyt yksin :3
      Kiitoksia kommentista (:

      Poista
  2. Kyllä tuo minusta oli ainakin ihan selkeä aikahyppy. Osassa voi varmaan vielä selventää asioita :) Sitten itse osaa vaan kehiin! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täähän on kiva kuulla (: Kyllä selvennystä pitäis tulla ainakin jonkin verran seuraavassa osassa, Sen oon jo kirjoittanut, mutta tietenkin jos kysyttävää jää niin kommenttiboksi on aina auki ;D
      Kiitoksia kommentista (:

      Poista
  3. Aluksi hämmennyin että mitä, onko tässä joku moka kun tekstit jäivät pois, mutta sitten aivot heräsivät : D ihan kiva ja erilainen tapa toteuttaa aikahyppy. Aww, Lucasillakin on joku tui <3 jatkoa odottaessa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No hyvä, että herättelit aivosi :''D Voishan tosta tietenkin päätellä niinkin, että tekstit unohtuivat :D Kiva kuulla, että tää tämmöinen kuvallinen aikahyppy toimii! Lucas tosiaan löysi itselleen uroon (Lloyd) ;3
      Kiitos kommentista (:

      Poista
  4. Olipas kiva ''osa'' :3 Oli kiva vaihteeksi vain katsoa kuvia välillä ja hyvin pääsi kärryille :D Sitä kunnon osaa odotellessa, mutta tee ihan rauhassa ja nauti kesästä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, ihanaa että tykkäsit (: GreenPixyn sanoin mustakin on ehkä vähän "stressivapaata" tehdä tämmöinen tekstitön "osa", tiedä sitten mikä siinä niin viehätti, mutta aion kyllä uusiksi ottaa tulevaisuudessa!
      Kiitoksia kommentista ja toki otan rauhassa nautin kesästä :D

      Poista
  5. Oi, olipas mukava aikahyppy. Komppaan GreenPixyä, että oli todella hyvin toteutettu.

    Odottelen seuraavaa osaa ^^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Musta on niin palkitsevaa kuulla, että tää oli hienosti toteutetty yms :3 Kiitoksia kehusta ja kommentista (:

      Poista
  6. Ooh! Minä en huomannnut tätä kommenttia, anteeksi anteeksi anteeksi :D:D: Noniin, mutta ihanaa kuulla että miellytti tää tämmöinen aikahyppy (:
    Vai että oli hääpaikka sievä! Minä kun värkäsin sen muutamassa minuutissa sillain hutaisten "ei sitä kuitenkaan kukaan niin paljoa toljottele" :D Mukava kuulla, kiitos ♥
    Tokihan mun piti ujuttaa tähän ei-perijöidenkin elämää :3 Saapi nyt nähdä, miten tunnistitte :D
    Ja tietty, Välisoitto on mustakin semmonen erittäin ja hyvin ja tosi sopiva tähän tämmöiseen.
    Kiitoksia kommentista (ja anteeksi myöhästyneestä vastauksestani :'D)

    VastaaPoista