keskiviikko 26. maaliskuuta 2014

Osa 24. Ennustus

Jeejee, sain tosiaan simssini ja koneeni toipumaan äkillisestä (muistin)menetyksestä (: Koska tosin osa tiedostoista on nyt bittiavaruudessa, tässäkin osassa saattaapi ilmetä muutamia aivopieruja ja epäloogisuuksia. Esimerkkinä vaikkapa se, että Hildan kolmoset olivat osan alussa teinejä ja vasta loppuosasta lähetin ne yliopistoon ja siellä saavat pysyä :--D Erickan ja Arthurinkin tulevaisuus on nyt retuperällä, mutta ajan mittaan varmaan jaksan nekin saattaa uudelleen yhteen, heitä kun ei tarinassa enää nähdä (:

Mutta pitemmittä puheitta, lukekaahan toki, 81 kuvaa, 8,5 sivua Wordissa:

”Herää, lapseni”, Dise kuuli äänen ympäriltään. Hänen silmänsä olivat kiinni, mutta hän tunsi selvästi äänen lähteen läsnäolon.


Dise avasi silmänsä hitaasti. Edessään hän näki nuoren, punatukkaisen naisen, joka hymyili hänelle ystävällisesti. ”Vihdoinkin. Tervetuloa”, nainen lausui.

”Mitä…? Mikä paikka tämä on? Missä minä olen?” Dise oli aivan ymmällään. Ja päässäkin tuntui pieni jumputus. ”Anteeksi. En varmaankaan olisi saanut rasittaa sinua juuri nyt”, nainen pyyteli pahoillaan katsellen Disen turvonnutta vatsanseutua.

”Ai, tämä. En tunne mitään tavallisuudesta poikkeavaa, jos sitä pelkäät. Tytöt ovat kunnossa”, Dise yritti rauhoitella. ”Mutta, mistä on kysymys?” Punatukkainen nainen näytti empivän hetken. Hän katseli jalkojaan ja puri huultaan, ja katsoi sitten Diseä uskaliaasti silmiin. ”Panetko pahaksesi, jos menemme muualle? Täällä on hieman… huono aura.”

”E-en tietenkään”, Dise vastasi hieman ymmyrkäisenä vieläkin. Rose johdatti Disen läpi käytävien ja lopulta parivaljakko istahti jonkinnäköiseen kokoustilaan – tosin kauan aikaa sitten tyhjennettyyn sellaiseen. ”Toin sinut tänne, sillä minun täytyy kertoa sinulle jotain, lapseni. Sinä ja lapsesi olette suuressa vaarassa, jos ette nyt, niin ainakin tulevaisuudessa”, nainen kertoi. Dise oli vain entistä enemmän ymmällään. ”Kuka sinä edes olet?” hän töksäytti.

”Anteeksi. Olen Rose. Rose Storm. Minun on kai pakko kertoa sinulle myös se, että… No, toin sinut vuoteen 1622. Siihen vuoteen, kun piilotin emäntäni muistorasian. Anteeksi tämä salamyhkäisyys. Minun kai täytyy kertoa sinulle kaikki ihan alusta, että ymmärrät.”

”No, kerro toki. Olen tosiaan aivan pihalla”, Dise naurahti hermostuneesti ja sai Roseksi esittäytyneen naisen hymyilemään. Niin hullulta kuin naisen tarina kuulostikin, hän yritti pysyä rauhallisena. ”Hyvä on. Tästä se lähtee.”

---------------------------------------------------------------

Elin maatalossa piikana varsin onnellista elämää. Isäntäväkeni oli melkoisen outo verrattuna muihin sen ajan aatelistaloihin, isäntää minulla ei sinänsä ollut, vaan emäntäni Olivia Birmingham, ainoa sukuaan. Eipä talossa sitten muita oikeastaan asunutkaan, paitsi minä, Olivia ja aviomieheni Edward.

 

Silloin eräänä kesäaamuna tein tavallisia töitäni, kuten yleensäkin. Yhtäkkiä kuulin Olivian kiljuvan nimeäni, joten käännyin kohti ääntä ja näin hänen kiiruhtavan leningissään kohti minua.

”Rose. Sinun on autettava minua. Nyt heti”, hän puuskutti, enkä oikein osannut tehdä muutakaan, kuin totella. Emäntäni raahasi minut kädestä pitäen heinälatoon ja istutti minut heinäpallille.

”Rose. Olen tehnyt kamalan virheen”, hän hätäili. Nousin heiniltä ja tartuin emäntääni harteista molemmin käsin. ”Mitä on tapahtunut, rouva?” kysyin rauhallisesti, mikä sai Oliviankin silminnähden rauhoittumaan, ainakin hiukan.

”Minä… Äh… Tiedäthän kylän papin? Ja hänen poikansa? No… Me vähän niin kuin… No, sinä tiedät kyllä. Ja äh! Voi ei, Rose mitä minä teen!?” Olivia hätäili. En vieläkään käsittänyt aivan täydellisesti asiaa, jota hän yritti minulle kiireesti ja hiljaa kertoa. ”Rose, odotan lasta papin pojalle. Auta”, hän pyysi kyyneleet valuen. ”Voi ei”, totesin rauhallisesti ja halasin emäntääni.

”Kyllä kaikki järjestyy. Kyllä kaikki järjestyy. Älä hätäile, minä järjestän sinut naimisiin. Ei tämä tähän kaadu”, vakuutin emännälleni. Hän katsoi minuun hieman epäuskoisena. ”Oletko tosissasi? Tekisitkö sinä sen?” Minä nyökkäsin varmana. ”Totta kai.” ”Kiitos, Rose! En tiedä, mitä tekisin ilman sinua!”

Ainoa ongelmani oli se, miten saisin naisena tehtyä naimakaupat emännälleni.

Ei kulunut viikkoakaan, kun olin jo saanut sekä sovittua tapaamisen erään talonpoikaistalon isännän kanssa että tajunnut senkin vaivihkaa tapahtuneen asian, kuin oman raskauteni.

Sinä päivänä etsin emäntääni kaikkialta; tallista, asuinrakennuksesta, toiletista ja vaikka mistä. En vain löytänyt häntä. Ladosta tosin löysin aviomieheni.

”Eddy-kulta, mahdatko tietää, missä Olivia on? Olen etsinyt häntä kaikkialta.” Edward katsoi minuun pahoillaan. ”En ole, anteeksi vain. Kannoin muuten polttopuut sisälle, ettei sinun tarvitsisi rasittaa niillä itseäsi. Onnea etsintään!” hän sanoi kultaisesti ja pisti minut hymyilemään. ”Ei se mitään. Kiitos!” huikkasin perääni ja lähdin etsimään emäntääni.

Aikani etsittyäni olin jo luovuttamassa. Päivä alkoi kallistua iltaan, enkä ollut saanut tehtyä päivän aikana kovinkaan paljon. Sitten mieleeni pulpahti ullakko. Sieltä en ollut etsinyt. Toisaalta, miksi Olivia siellä nyt olisi ollut? En tiedä, mutta päätin tarkistaa asian kaiken varalta.

Kapusin natisevia portaita ylös jännittäen, joko löytäisin Olivian. Epäröin hieman avatessani ovea, sillä ullakko oli muutenkin hieman pelottava paikka, varsinkin yöllä vaikka silloin olikin yö.

Painoin kämmeneni ovenpielukseen, ja toisella tarrasin kahvasta kiinni. Ovi nitisi inhottavasti auetessaan, mutta onnekseni mikään ei mennyt rikki. Hengitin syvään ja suljin silmäni; valmistin itseäni henkisesti kohtaamaan ullakkomme vaarat.

Ja kun avasin silmäni, näin emäntäni keskellä verilammikkoa veitsi aivan hänen vieressään.

-----------------------------------------------

Muutama kuukausi kuolemantapauksen jälkeen Edward oli perinyt kartanon kärttämisen jälkeen itselleen, joten siitä tuli meidän yhteinen kotimme. Ei säätymme noussut omaisuuden kasvaessa mihinkään, mutta ainakin saimme olla kartanossa kahden, joskin pian kolmen kesken. En minä sillä, ettenkö olisi nauttinut Olivian seurasta, hän vain osasi olla joskus hieman kummallinen.

Niin kuin silloin kerran kesken iltapuhteiden hän sai jonkinlaisen kohtauksen ja puhui aivan kummia jostain pahoista voimista. Mutta se juttu oli kauan sitten, enkä tahdo muistella sitä enää.

Olin siihen mennessä jo ehtinyt kerätä suurimman osan Olivian pienestä irtaimistosta Edwardin – rakkaudella ja taidolla – tekemään rasiaan. Kokonsa puolesta lipas olisi voinut olla kirstu, mutta minä sanoin sitä rasiaksi.

Kasasin rasiaan kaikki hiusharjat, kengät, kirjeet, ja sen sellaiset. Joskus jäin vain katselemaan rasiaa mietteissäni, kun ajattelin entistä emäntääni, mutta en pitänyt sitä mitenkään outona, ainakaan vielä silloin.

Kunnes eräänä päivänä rasia –

--------------------------------------------------------

”Dise! Dise!” Lucas melkein kiljui rotiskon pimeimmän huoneen lattialla ystävänsä tajuttomana vieressään. ”Herää nyt, jooko!?” Lucas huusi ja ravisteli Diseä. Paniikki alkoi hiipiä tämän mielen sopukoihin, ja hän halusi kiireesti saada Disen virkoamaan. Eikä enää ikinä päästäisi naista tähän kamalaan homeiseen röttelöön.

”Lucas…?” Dise mutisi hennolla äänellä. ”Dise!” Lucas huudahti ilosta nähdessään naisen virkoavan ja avaavan silmänsä. ”Lucas, mitä sinä täällä teet?” Dise kysyi ihmeissään ja vieläkin hieman pöpperöisenä.

”Ai mitäkö minä täällä teen? Tulin hakemaan sinut pois tästä kirotusta hökkelistä! Mutta mitä Sinä täällä teet?!” Lucas kiivastui ja nousi seisomaan.

”Lucas, anna anteeksi, että… Mikä päivä nyt on?” Disen ajatus keskeytyi. ”Mi-?! Minä löydän sinut tajuttomana lattialta ja sinä kysyt, mikä päivä nyt on! Minunhan tässä pitäisi kysymyksiä esittää! Kuten esimerkiksi, miksi helvetissä sinä olet täällä?! Ja miksi pirussa sinä makaat lattialla tajuttomana?! Mitä oikein tapahtui?” Lucas huusi menemään. Dise tiesi tehneensä vastoin ystävänsä tahtoa, tiesi myös pahoittaneensa tämän mielen menemällä talolleen.

Vaikka normaalisti nainen olisi noussut päättäväisesti ylös, sanonut muutaman valitun sanan omasta tahdostaan ja päätäntävallastaan, ja aloittanut viikon mykkäkoulun, nyt hänen teki mieli vain itkeä. ”Anteeksi”, hän kuiskasi itkuisena, eikä voinut enää estää valtoimenaan virtaavaa kyynelryöppyä. ”Anteeksi, Lucas.”

Miehen katse pehmeni nähdessään Disen itkevän. ”Ei, Dise. Minun pitää pyytää anteeksi. Minä vain huudan ja syyllistän, kun minun pitäisi auttaa sinua. Anteeksi”, hän pahoitteli toivoen, ettei vihanpurkaus ollut rikkonut välejä Disen kanssa.

”Ei se mitään, Lucas. Vie minut nyt vain kotiin”, Dise kuiskasi ja katsoi ulko-ovella taakseen. Mitä ihmettä oli juuri tapahtunut?

----------------------------------------------

Ennustaja Turner… Dise makusteli nimeä mielessään. Eivätkö ennustajat olleet yleensä naisia? Nojaa, poikkeus vahvistaa säännön. Kaipa se sitten niin on. Ei kun… Hänhän oli meedio. No, mikä lie.

Auton renkaat pyörivät 60 kilometriä tunnissa. Disen mielestä ihan kelpo vauhti, mutta silti joku uskalsi tööttäillä siellä takana. Hiljaa rivissä!


Tässä! Dise huomasi kyltin pienen asunnon edessä. Meedio Jack Turner. Kyllä hän vaan oli kuin olikin mies. Dise nousi autostaan, ja soitti Lucasille. Olen kunnossa ja perillä. Tulen kotiin, kunhan saan tietää tulevaisuudestani. Lucas kuulosti hieman epäilevältä, mutta niinhän hän oli ollut viimeiset viisi viikkoa, ei antanut kenenkään unohtaa sitä, mitä tapahtui sillä vanhalla rotiskolla.

Dise jätti laukkunsa autoon ja lukitsi ovet, tiputti avaimen taskuunsa. Noniin!

----------------------------------------------

Jack kuuli askeleita ulkoa. Nyt on asiakas tulossa.

Ovikello ei ehtinyt edes soida, kun Jack avasi oven ja sai osakseen hieman säikähtäneen ilmeen. ”Tervetuloa”, hän toivotti.

”Kiitos”, nainen sanoi vieläkin säikähdyksestä toipuen ja asteli sisälle. Jack pisti merkille tämän ennätyksellisenkokoisen vatsanseudun. Kyllä on vauvalla kokoa! Ei vaan, vauvoilla. Niitä on enemmän, kuin yksi, hän näki sen heti. Kiitos voimien.

”Istu, ole hyvä”, Jack sanoi osoittaen tuolia pöydän takana. Dise katsahti penkkiin ja alkoi jo vääntäytyä sopivaan asentoon.

Kun Dise oli saanut istuuduttua, hän katsoi Jackia hieman vaivaantuneena. ”No, miten tämä toimii? Kysynkö minä jotain, ja sinä vastaat, vai kerrotko kaiken ihan tuosta vain?”

Jack pudisti hieman päätään. ”Anna minulle kätesi. Siitä näen ainakin osan tulevaisuudestasi”, hän ehdotti. Dise ravisti kättään hieman ja ojensi sen sitten pöydälle kosketeltavaksi.

Kohta Jack alkoikin mutista mitä ihmeellisimpiä. Dise sai vain vaivoin pidettyä pokkansa, ja hänen täytyi silti pitää kättään suunsa edessä. Mikä tilanne!

Yhtäkkiä meedio jäykistyi ja päästi Disen kädestä irti. Disen valtasi äkillinen paniikki. Pitäisikö soittaa ambulanssi? Mitä oikein tapahtuu? Huone tuntui myös pimenneen aavistuksen.

Jackin silmät suurenivat, kun hän jähmettyneenä tuijotteli kattoon. Kohta hän kaartui istumaan normaalisti, ja katsoi suoraan Diseä silmiin. Sitten hän alkoi puhua hieman monotonisella äänellä.

Loppuunsaattajan aika koittaa pian! Hänen tultuaan maailmaan, on Maassa jylläävä kaaos oleva taas rauha! Hänen loppuunsaatettua tehtävänsä, kohtalo nousee horisontin ylle ja valaisee valaistuneita!

Sitten meedio näytti rentoutuvan ja lysähtävän kasaan. Dise uskalsi vihdoin katsoa, mitä oli tapahtunut. Hän oli toki kuullut kaiken. Ihan kaiken. Mutta siinä se urhoollinen Turner nyt makasi, tokkurassa omalla ennustuspöydällään.

Normaali päivänvalo palasi hiljalleen takaisin huoneeseen. Parasta kai soittaa apua…




-------------------------------------------------------

Raskauden edetessä jo viimeiselle kolmannekselle Dise ja Lucas tulivat yhdessä siihen päätökseen, että Disen olisi paras muuttaa vähäksi aikaa lapsuudenkotiinsa. Synnytys saattoi käynnistyä minä hetkenä hyvänsä, ja Lucasin luona ei välttämättä olisi ketään kotona. Ja Dise halusi ehdottomasti olla jonkun seurassa h-hetkellä.

Nytkin Dise nukkui rauhallisesti – taikka vähemmän rauhallisesti – yöuniaan entisessä huoneessaan.

Hiki virtasi loputtomana janana. Eihän tässä pysty nukkumaan.

Dise avasi silmänsä. Hän ei ollut nukkunut silmäystäkään sinä yönä. Ei yhtään. Hän oli jo riisuutunut niin alastomaksi kuin kehtasi, ja vieläkin oli kuuma. Vatsa näytti paisuneelta, eikä hän ollut varma johtuiko se pelkästään raskaudesta, vai oliko hänellä vielä ylimääräistä turvotustakin.

Nojaa, hän käänsi kylkeään ja yritti saada unenpäästä kiinni. Tuloksetta. Kunnes yhtäkkiä hän tunsi syvän unen ottavan vallan…

----------------------------------------------------

Rose seisoi kauniina alttarilla. Sillä samaisella, jolla Dise itse oli vaipunut jonkinlaiseen horrokseen ja nähnyt näkyjään. Ja Lucas oli tullut pelastamaan häntä. Tai ainakin se näytti siltä. Rosella oli yllään vaalea mekko, ihan uudenlainen.

Yhtäkkiä nainen avasi silmänsä. Ne näyttivät kirkkailta kuin tähdet. Ja hän alkoi lausua rauhallisesti jotain, kunnes Dise alkoi ymmärtää puheesta jotain. Selkeitä sanoja.

Loppuunsaattajan aika koittaa pian. Hänen tultuaan maailmaan, on Maassa jylläävä kaaos oleva taas rauha…

Hänen loppuunsaatettua tehtävänsä kohtalo nousee horisontin ylle, ja valaisee valaistuneita!

----------------------------------------------------------

Dise avasi silmänsä huohottaen. Painajainen.

Se samainen ennustus, kuin Turner sanoi. Mitä se tarkoittaa?

Dise nousi lopullisesti sängystään, ei hän kyennyt enää nukkumaan. Ja hänen oli pakko selvittää ennustuksen merkitys.

Dise asteli keittiöön ja otti lasin vettä. Ehkä hän pystyisi nukkumaan sohvalla? Ei, selkä tykkäisi kyttyrää, se olisi varma.

Se iski kuin salama taivaalta. Yhtäkkinen kipu. Lasi Disen kädessä irtosi ja räsähti vasten laminaattia, mutta nainen ei siitä välittänyt. Hän tiesi yhden asian. Synnytys oli alkanut, eikä millään juomalasilla ollut enää mitään merkitystä: hän saisi vihdoin nähdä rakkaat tyttärensä.

------------------------------------------------------

”Mitä!? Miten niin vielä tulossa? Minähän synnytin jo kaksi!”

 ”Anteeksi, neiti, mutta täällä on vielä toiset kaksi.”

 ”MITÄ!”


”Tarvitsetko vettä?”

 ”ÖAAAAAAA!!”

----------------------------------------------------------

”Nuku nyt, Felix…” Dise höpötti unisena lapselleen, ja laski tämän kehtoonsa. Kerrassaan mahtavaa.

Lapsen hän oli halunnut, lapsen hän oli saanut. Neljä kappaletta.

Ei vauvoille vielä nimiä ollut päätetty, olivathan ne vasta muutaman viikon ikäisiä. Tosin, Lucas oli vannonut antavansa kaiken päätäntävallan Diselle, ja nainen olikin jo valinnut lapsilleen sievät lempinimet. Eihän hän ollut tietenkään vielä yhtään varma lasten oikeista nimistä, mutta kaipa nyt jokaisella pitää ensimmäinen kutsumanimi olla, virallinen tai ei.

”Felix, Lucy, Ebony, Brian”, Dise maiskutteli mielessään. Kaipa ne kävisivät.

Dise loi vielä vilkaisun lastenhuoneeseen. Hänen omat pienet kullannuppunsa. Ei hän voinut jättää niitä yksin. Hän jäi nojailemaan vielä ovenkarmiin.

Voi teitä pieniä…

Kunnes hänen mielensä tavoitti se ajatus, joka oli ehtinyt kyteä jo muutaman viikon. Se ennustus. Mikä ihmeen ”loppuunsaattajan aika”?

------------------------------------------

Se oli sitten siinä (: Tuo synnytyskohtaus oli erityisen haastava kuvata, enkä tietenkään nyt siinä tilanteessa älynnyt, että yleisö seisoi Disen jalkopäässä :--D Ai, niitä näkymiä...
Mutta, kaksosten sijaan tupsahtikin neloset. Hups
Ensimmäisen kohtauksen kuvat on todellakin muokattu vähäsen erilailla, kuin keskiaikatakaumakuvat - tummuutta ei niissä ole säädetty :--D toivottavasti näkyi edes pieni ero...?

Anyways, kommenttia tulemaan (:

9 kommenttia:

  1. Tämähän kävi arvoitukselliseksi :D Ennustuksia ja kaikkea. Oli mielenkiintoista kuulla tuon Rosen elämästä, vaikka muistelot jäivät kyllä pahaan kohtaan, kun Lucas tuli ja keskeytti julmasti :DD (Lucasista tulee ihan mieleen mun Olivian isäpappa, liekö sitten tuo hiustyyli vai jokin muu tekijä... komea herra kerta kaikkiaan ♥)
    Voi kun suloinen lapsikatras :3 Lukumäärä taisi vähän järkyttää tuoreita vanhempia, hahahaa :D

    Paljon kiitoksia tästä osasta ja pistele jatkoa taas kunhan kerkeät!

    VastaaPoista
  2. Jännä osa, varsinkin iso osa oli ihan muuta kuin nykypäivää. Ennustus oli kanssa aika ihmeellinen :D Mutta hyvä niin.

    En muista onko minulla koskaan ollut pelissä nelosia tai kolmosiakaan. Hack niitä varten kyllä on, jotta saan lapsimäärää säädettyä (yhdessä vaiheessa peli tuputti kaikille kaksosia ja kyllästyin :D)
    Ei vaan ole uskaltanut. Toivottavasti Dise nyt pärjää katraansa kanssa :D

    En huomannut suurta eroa noissa takaumakuvissa ja alun kuvissa. En edes sen jälkeen luin lopusta, että niissä pitäisi olla eroa. Vika voi tietenkin olla tietokoneessani. Ehkä varsinaiset takaumat olisivat voineet olla enemmän harmaasävyisiä (saturaatiota vähemmän). Eipä se osan lukemista häirinnyt, joten älä stressaa asiasta ;)

    Eipä tässä nyt tule muuta mieleen, jatkoa odottelen :)

    VastaaPoista
  3. mel.: Jostain syystä itte tykkään mystiikasta ja salaperäisistä jutuista melkeinpä kaikessa muussa, paitsi oikeassa elämässä :D Ahaa, en olekaan ainoa, joka fanittaa Lucasia? Minusta on jännää, että vaikka hän näyttääkin melko valmisnaamalta, niin osaa silti olla jotenkin lutuinen ja söpöinen :3
    Ja neloset tosiaan vähäsen yllätti :--D
    Kiitoksia kommentista (:

    Yun: Eikö ennustukset yleensä ole melko ympäripyöreitä? :D Joten tämänkin piti olla, eihän mystisyyttä ole nimeksikään, jos suoraan kerrotaan mitä tulevaisuudessa tapahtuu :D
    Mulle näitä kaksosia, kolmosia tai nelosia ei kovinkaan usein satu, mutta nyt yhtäkkiä se suurin lukumäärä :D Pisti hetken miettimään, että käynkö naapurustossa tallentamatta, mutta sitten tulinkin siihen tulokseen, että näistähän saa juonta revittyä aika hienosti ! ;) Taitaa tosin hoitaminen olla vähän toinen juttu :D
    Noniin, nuo kuvanmuokkaukset on onnistuneet, mutta toisaalta olisin toivonut, että ne näyttäisivät edes vähäsen eriltä, että erottaa aikahyppäyksen. Teksti onneksi auttaa.
    Kiitoksia kommentista (:

    VastaaPoista
  4. Tosi hyvä osa! Tykkäsin paljon Rosen elämästä kertovista alun kohtauksista, harmi että Lucas keskeytti niin pahassa kohdassa :D No, toivottavasti saamme joskus kuulla lisää siitä rasiasta. Hmm, ennustus kuulosti kyllä mielenkiintoiselta. Enpä osaa arvata, mitä se oikein tarkotti. Sekin selvinnee tulevaisuudessa ;)

    Oho, sieltähän tuli lapsia neljä kappaletta. En malta odottaa minkä näköisiä niisyä vielä kasvaa, nyt jo ovat tosi söpöjä :3 Jatkoa vaan!

    VastaaPoista
  5. GreenPixy: Jee. kiitoksia (: Noita kohtauksia oli muuten kiva kuvata ja kuvia muokata - tiedä sitten mistä syystä, olipahan vaan hauskaa :D Ja Lucas-tuituli keskeytti julmasti, mutta silti sopivasti ;) Uskoisin, että rasiasta kuullaan vielä, en ole vielä varma suunnitelmista :D Ja joo, toki ennustus selviää, elä huoli (:
    Lapsien määrä totta puhuen vähäsen säikäytti mut "Ei näin paljon!" oli päällimmäinen ajatus, mutta kyllähän näillä selviää jos pitää pään kylmänä ja mummut kaukana hössöttämästä :D Ootan muuten itekin innolla, miltä vauvelit näyttää aikuisina :3 Kiitoksia kommentista (:

    VastaaPoista
  6. Vau, vai että neloset... Ei ihme, jos Disestä tuntuikin siltä että kantaisi mukanaan Volkswagenina lapsen sijaan :D

    Rosen tarina oli varsin mielenkiintoinen - onkohan Olivian lipas jotenkin kirottu? Ja liittyykö se Oliviaan vai Olivian syntymättömään lapseen? Pudotus kauemmas menneisyyteen oli kieltämättä hienoa vaihtelua ;) Ja mainio katkaisu kesken lauseen kun Lucas tuli herättämään.
    Dise ei vaikuttanut oikein vakuuttuneelta nuoresta meediosta, vaikka tämä sopikin oikein mukavasti kuvaan ;) Ja pelottavia unia kaiken lisäksi, krääk - loppunsaattaja? Kuulostaa samaan aikaan sekä pelottavalta että kätilöltä, en edes tiedä mistä tuo jälkimmäinen tuli...

    Tulevatkohan nuo olemaan nelosten lopulliset nimet? Tätä ja muuta magiaa koetan päästä pian lukemaan ;D

    VastaaPoista
  7. Jade Essence: Nelosethan sieltä tulla tupsahti, joo :D Vai että Volkswagenia :''D
    Kiva, että tää kötöstys ei ole vain samanlaista pakkopullaa lukea :D Yritin tosiaan Disestä tehdän vähäsen epäitoivoisen oloisen, että kaikki apu kelpaa. Jaa, kätilöltä :'D Sori, sain päivän naurut :>
    Näitä nimiä mietin pitkään ja joo, lopulliset niistä näkyi tulevan :D
    Kiitos kommentista (:

    VastaaPoista
  8. Täällähän oli odottamassa todella hyvä osa :) !
    Kohtaukset oli hienosti lavastettu ja minusta nuo takaumakuvat sekä historia kuvat olivat taustoiltaan todella kauniit! Tarina palutui kyllä kummasti mieleen miltein välittömästi, kun aloin lukea. Ajattelin, että olisi pahastikin pellolla, mutta enpä ollutkaan.. (ainakana mielestäni)

    Harmi, että Lucas herätti juuri kun Rose oli paljastamassa kirstun saloja. Mitä kummaa siinä on, muuta kuin Olivian tavarat? Vai onko tämä jäänyt kummittelemaan? Ja mitä kummaa tuo loppuunsaattaja? Ilmeisesti joku vauvoista on valittu (tuomittu) saattamaan jonkun menneisyyden asian loppuun, mutta minkä..

    Heh... vauvojahan tuli sitten ihan olan takaa... Lucas parka.. Tämä kun ei aluksi halunnut vauvoja ollenkaan ja nyt niitä tuli neljä :D ! No Dice ei varmaan ole aivan heti kärttämässä uutta lahjoitusta mieheltä ;) ! Aika homma noiden hoitamisessa varmasti on. Itsellä ottaa välillä koville (tai oikeastaan simeillä) hoitaa pelissä kaksosia kunnialla taaperoajan ylitse, joten en voisi kuvitella jos niitä olisi vieläkin enemmän... Itselläni ei tuota hackia olekaan.. Parhaimmillaan on kuitenkin kai ollut pelissä kolmoset, kun vaimo on synnyttänyt tuplat ja miehen veivät avaruusoliot seurauksien kera..
    No mutta nyt mä alan vain lörpötellä....

    Kiitos hienosta osasta! Sun tekstejä lukee aina mielellään :) !
    Palailen myöhemmin lueskelemaan jatkoa tännekin... !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että! Minä ennoo huomannnu tätä kommenttia, anteeksi :D: Noniin, pari kuukautta myöhässä mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan, eikös? :>
      Oi, tässähän ihan punastuu :D Kiitoksia kehuista, piristivät ihanasti päivää (:
      Kysymyksiisi en kyllä spoilauksen takia kehtaa vastata, mutta toivottavasti saat vastaukset tarinan edetessä (;
      En muuten tosiaan ajatellut yhtään Lucasin reaktiota nelosiin yhtään *facepalm* no, sovitaan, että ensijärkytyksestä toivuttiin :D Onhan niissä jonkinlainen työmaa, mutta koodit ja ylimääräiset simit tontilla auttaa :''D
      Voivoivoi, kiitos erittäin paljon kehuista ja kommentista (:

      Poista